📺 Discovery +

📲 Kampoppdateringer får du på twitter @MIFToppfotball

Bli med i Målklubben

Kort om Mjøndalen:
📊 Etter 18 spilte kamper står bruntrøyene med 13 poeng. Det gir 14.plass på tabellen. A poeng med Brann og Stabæk, som befinner seg på nedrykksplass. 20 skårede mål og 27 baklengs har det blitt.

🔥 Benjamin Stokke og Martin Rønning Ovenstad deler æren av å være toppskårer for klubben med 3 mål hver. Både Stokke og Ovenstad noterte seg for målpoeng da vi vant 3-0 i Sandefjord tidligere i år.

🟨 Mjøndalen har pådratt seg 26 gule kort denne sesongen. Stian Semb Aasmundsen har flest med sine fem. Både Semb Aasmundsen og Markus Nakkim er ett kort unna soning.

🤕 Hele Mjøndalen-troppen er kampklare.

🔙 Gjestene vant tilsvarende oppgjør i fjor 2-0. Vidar Ari Jonsson og Sivert Gussias skåret hver sin gang før og etter hvilen. Det kunne fort sett annerledes ut hadde vi skåret på straffespark 14.minutt ut i kampen på stillingen 0-0.

Kort om Sandefjord Fotball:
📊 Sandefjord har spilt 18 kamper og ligger før runden på tiendeplass på tabellen med 24 poeng. I forrige runde ble det seier 3-0 hjemme mot Vålerenga.

🔥 Vidar Ari Jonsson er klubbens toppskårer med 8 fulltreffere.

⇔ Hvalfangerne forsterket seg i sommer med Moussa Njie, Deyver Vega, Chuma Anene og Ian Smeulers. Enric Vallès Prat forlot klubben til fordel for lavere divisjoner i hjemlandet sitt, Spania.

♦ Sandefjord Fotball ble stiftet i 1998. Klubben rykket sist opp i Eliteserien i 2019, og overrasket mange med å ende på 11.plass på tabellen i fjorårets sesong. Laget er også godtgående så langt i årets sesong.