📺 Discovery +

📲 Kampoppdateringer får du på twitter @MIFToppfotball

Bli med i Målklubben

Kort om Mjøndalen:
📊 Etter 26 spilte kamper står bruntrøyene med 19 poeng. Det gir 16.plass på tabellen. To poeng opp til Stabæk på 15.plass og Brann på kvalikplass. 30 skårede mål og 43 baklengs har det blitt.

🔥 Lars Olden Larsen er klubbens toppscorer med syv fulltreffere. Larsen står notert med fire mål på sine tre siste kamper.

🟨 Mjøndalen har pådratt seg 42 gule kort denne sesongen. Stian Semb Aasmundsen har flest med sine seks. Albin Sporrong, Nikolas Walstad og Ole Amund Sveen er ett gult kort unna suspensjon.

🤕 Hele Mjøndalen-troppen er kampklare.

🔙 Vertene vant tilsvarende oppgjør i fjor 2-1. Moses Mawa og Lars Jørgen Salvesen scoret hver sin gang tidlig i andre omgang. Markus Nakkim fikk sjansen fra straffemerket, scoret, og reduserte for Mjøndalen fem minutter før slutt.

Kort om Strømsgodset:

📊 Godset har spilt 26 kamper og ligger før runden på 9.plass på tabellen med 34 poeng. I forrige runde ble det uavgjort 1-1 borte mot Tromsø.

🔥 Fred Friday er lagets toppscorer med 7 mål.

⇔ Thomas Grøgaard ble hentet inn til klubben i sommerens overgangsvindu. Duplexe Tchamba Bangou, Prosper Mendy, Moses Mawa, Nico Mickelson og Mikkel Maigaard forlot Godset i sommer.

♦ Bydelsklubben fra Drammen har to seriemesterskap, det siste i 2013. Klubben har også vunnet 5 NM-gull.