Stortap for MIF-rekruttene

Et meget ungt MIF2-lag gikk på en skikkelig stjernesmell mot Åssiden søndag ettermiddag.

Etter en brukbar prestasjon mot Bærum på tirsdag hadde vi håp om å få med oss noe mot de nyopprykkede blå og hvite. Men i sola på Åssiden Stadion viste imidlertid Kenneth Karlsen, Mads Gundersen og flere andre med tidligere tilknytning til MIF seg fra sin beste side og knuste oss hele 7-1.

Til pause var det 2-0 til hjemmelaget, men unge Magnus Bjørnstad tente håpet umiddelbart med skåring etter kun et minutt av de siste femogførr. Bruntrøyene stod godt etter i presset og vant ballen høyt på hjemmelagets banehalvdel, og dermed fikk vi en perfekt start på andre omgang.

Men hjemmelaget straffet oss hardt og svarte umiddelbart med to raske mål. Da Tobias Karlsen satte et hjørnespark rett i mål etter en times spill var det spikeren i MIF-kista, og det ble ikke bedre da Mads Gundersen viste sin klasse ved å være sikker som banken på straffespark et par minutter senere. Skammen ble ikke mindre da Åssiden laget sitt sjuende mål et par minutter før sluttsignalet gikk.

Det er mye å jobbe med, men vi kan minne om at vi hadde en liknende opplevelse mot Åskollen tidlig i fjor. Da klarte vi å snu det, og overlevde i divisjonen til tross for kun to poeng på de elleve første kampene. Både vi i støtteapparatet og spillerne lover iallfall å ikke deppe for mye over dette og heller se fremover mot neste kamp, som er mot Nordstrand på bortebane den 29. april.